ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosu'nda konser heyecanı...

Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosu'nda konser heyecanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosu'nda konser heyecanı...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu ilk konserini 15 Şubat’ta verecek.

Yeni kurulan ve çalışmalarını eylül ayından bu yana sürdüren Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu ilk konserine hazırlanıyor. 15 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde şef Cihad İşci yönetiminde verecek olan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu çalışmalarını Sende Gel Kafe’de sürdürüyor.
İlk konserin heyecanını yaşadıklarını belirten Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Sorumlusu Nadire Öksüz “İlk konserimizi vereceğiz. Bunun heyecanını yaşıyor ve hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Şefimiz Cihad İşci harika bir repertuar hazırladı. 15 Şubatta hiçbir yere randevu vermeyiniz. Konserimize bekliyoruz” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zeybekci’den İGC’ye nezaket ziyareti
Sonraki Haber Nazım Hikmet tiyatro sahnesinde anılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?