ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Foça ''Zakkum'' ile coştu...

Foça ''Zakkum'' ile coştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça ''Zakkum'' ile coştu...

İzmir’in Foça İlçesi’nin prestij mekanı Foçazade 7 Ağustos 2015 Cuma gecesi Kral Türkiye Müzik Ödülleri kapsamında 2014 yılının en iyi grubu seçilen Zakkum’u sevenleri ile buluşturdu.

Grup son albümleri “Her Yer Sonbahar” ve daha önceki albümlerindeki şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünü bu kez Foça’da fethetti.

Foçalılar ve tatilciler tüm parçaları gurupla birlikte söyledi. Geç saatlere kadar eğlendi. Konser arasında açıklama yapan gurup Foça'ya ilk kez geldiklerini hayran kaldıklarını , Antalya Konserinde piştiklerini Foça'nın rüzgarıyla serinlediklerini söyledi

1999 yılında Ankara’da “Raindog” adıyla kurulan ve sonradan “Zakkum” adıyla müzik kariyerine devam eden alternatif rock grubu; "On beş yılı geride bırakırken... Doğuya ve batıya aynı mesafeden: Sonbaharın erkenden düştüğü şehir, Ankara'dan... Burada saatler bozuk, burada takvim durdu, burada her gün sonbahar..." paragrafıyla takdim ettikleri "Her Gün Sonbahar" albümüyle zirveye yerleşti. Grubun dördüncü stüdyo çalışması olan ve on üç yeni şarkıdan oluşan albüm “Ben Ne Yangınlar Gördüm”, “Gökyüzünde” ve “Acıta Acıta” şarkılarıyla müzik listelerinin tepelerinden inmiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zabıtaya 59. yıl kutlaması
Sonraki Haber Karşıyaka, Akhisar Belediyespor'u mağlup etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?