ANA SAYFA > GÜNDEM > Zabıtaya 59. yıl kutlaması

Zabıtaya 59. yıl kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zabıtaya 59. yıl kutlaması

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zabıta Teşkilatı’nın 59’ncu kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli ile birlikte kutladı.

Başkan Akpınar “Halka hizmet etmekten ve kent düzenini sağlamaktan asla geri adım atmayacağız” dedi.

Zabıta çalışanları için ilk kutlama Başkan Akpınar’ın makamında gerçekleştirildi. Kent düzenini sağlamak ve yasa dışı faaliyetlere engel olmak için gece gündüz, fedakarlıkla çalışan zabıta personeline çiçek takdim eden Başkan Akpınar, belediyelerde, zabıtanın halka en yakın birim olduğunu ve zor şartlarda çalıştığını söyledi.

Başkan Akpınar “Zabıta görevi, belediyelerdeki en zor görevlerden biridir ancak bir o kadar önemli ve kutsaldır. Giydiğiniz üniforma, adaleti, dürüstlüğü ve hizmeti gösteriyor. Sizler, sokakta belediye başkanını temsil ediyorsunuz. Halka hizmet etmekten ve kent düzenini sağlamaktan asla geri adım atmayacağız. Görevinizi en iyi şekilde yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Zabıta personeli için ikinci kutlama ise Kent Restoran’da yapıldı. Başkanvekili Atilla Baysak’ın katılımıyla kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Çalışanlarla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Baysak, zabıtaların zor şartlar altında çalıştıklarını ancak kent düzenini korumak adına kararlı adımlar atmaktan da asla vazgeçilemeyeceğini söyledi. Tüm zabıtalara, günün anısına, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu bardak hediye edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Alive Open Air'' Başladı
Sonraki Haber Foça ''Zakkum'' ile coştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?