ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 26.İzmir Jazz Festivali'ni Ferit Odman Quartet açıyor

26.İzmir Jazz Festivali'ni Ferit Odman Quartet açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
26.İzmir Jazz Festivali'ni Ferit Odman Quartet açıyor

2 Mart 2019 Cumartesi günü başlayacak Festival, dokuz konser, bir jam session bir seminer, bir film gösterimi, bir sergi ve atölyeler ve yan etkinliklerle 20 Mart 2019 Çarşamba gününe kadar sürecek.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, İzmir İtalya Konsolosluğu, İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi, İzmir Fransız Kültür Merkezi, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, İstanbul Avusturya Kültür Ofisi ve Goethe Enstitüsü İzmir işbirliğiyle düzenlediği 26. İzmir Avrupa Caz Festivali,  2 Mart 2019 Cumartesi günü AASSM’de yapılacak sergi açılışı ve Ferit Odman Quartet konseri ile başlayacak. Festival, 

dokuz konser, bir jam session, bir sergi, bir seminer, bir film gösterisi ve atölyeler ve yan etkinliklerin yer aldığı programıyla 20 Mart 2019 Çarşamba gününe kadar sürecek.

26. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin açılış töreni, Festival’in afişinin belirlendiği 17. Caz Afişi Yarışmasında sergilenmeye değer bulunan afişlerden oluşan sergi açılışı ile başlayacak. Konser öncesi  genç grafik tasarımcılarına katılım belgeleri ile Festival’de iş birliği yapılan kurumlara teşekkür plaketleri sunulacak. Ardından günümüz caz sahnelerini en iyilerinden oluşan Ferit Odman Quartet sahneye gelecek.

Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman 26. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin açılış konserinde; Downbeat dergisinin dört yıldızla taçlandırdığı “Autumn in New York” ve “Nommo” albümlerindeki quartet aranjmanlarına yer verecek. Ferit Odman (davul), Engin Recepoğulları (saksafon), Ercüment Orkut (piyano) ve Kağan Yıldız (kontrbas) 2 Mart 2019 Cumartesi günü 20.00’de AASSM verecekleri açılış konserinde dinleyenlerini hard-bop dünyasının derinlerinde güzel bir yolculuğa çıkaracak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZVAK'tan Karşıyaka Stadı açıklaması
Sonraki Haber İzmirli genç girişimciden büyük başarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?