ANA SAYFA > SPOR > İZVAK'tan Karşıyaka Stadı açıklaması

İZVAK'tan Karşıyaka Stadı açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZVAK'tan Karşıyaka Stadı açıklaması

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, Yalı'ya yapılması planlanan Karşıyaka Stadı ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Yaklaşık 20 yıldır gündemde olan, 2015 yılında inşaatı başlamasına rağmen açılan davalar nedeni ile yarım kalan ve bu sebeple Karşıyaka Spor Kulübü’müzün büyük mağduriyetine yol açan Karşıyaka Stadı’nda, Karşıyaka Spor Kulübümüzle koordinasyon halinde olumlu yönde ilerliyoruz.

İmar Barışı kapsamında tamamlanan kısımları için “Yapı Kayıt Belgesi” alınmasından sonra kalan kısımlara ait İnşaat Ruhsatı alma çalışmaları devam ediyor.
İleride tekrar dava ve itirazlarla karşılaşmamak için titizlikle yürütülen çalışmalarda otopark sorunu, Orman Bakanlığının kullanımında olan ve imar planında otopark olarak görünen alanın, maç günlerinde kullanılmak üzere Spor Bakanlığı’na tahsis edilmesi ile çözüldü. Tahsis işlemi 18.02.2019 tarihi itibarı ile sonuçlandırıldı. Buna göre proje tadilatları yeniden değerlendirildi ve tamamlandı...

Bu sürece destek veren Spor Bakanlığı’mıza, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mıza ve Orman Bakanlığı’mıza teşekkür ederiz.

İnşaat Ruhsatı işlemleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda sonuçlanma aşamasına geldi.Bunun için yoğun çaba harcıyoruz.

Merkezi Yönetimin desteği ve girişimlerine karşılık olarak,her siyasi görüşten tüm yerel paydaşların, konunun çözümü doğrultusundaki olumlu ve pozitif yaklaşımlarından büyük memnuniyet duyuyoruz.
Karşıyaka Spor Kulübü’müzün geleceği açısından büyük önemi olan bu yatırımın, bundan sonra tam bir uzlaşı ve hedef birliği ile, diğer stat inşaatlarında da olduğu gibi sorunsuz olarak ilerleyeceğine ve bir an evvel bitirileceğine inanıyoruz..."

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 2. Felsefe Günleri başlıyor
Sonraki Haber 26.İzmir Jazz Festivali'ni Ferit Odman Quartet açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?