ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'da 2. Felsefe Günleri başlıyor

Karşıyaka'da 2. Felsefe Günleri başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 2. Felsefe Günleri başlıyor

Karşıyaka Belediyesi ve Felsefeciler Derneği İzmir Şubesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi organize edilen ‘Karşıyaka Felsefe Günleri’, 1-2 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. ‘Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Felsefe' ana teması çerçevesinde yapılacak oturumlara, farklı üniversitelerden 9 akademisyen konuk olacak.

Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nin ev sahipliğindeki 2. Karşıyaka Felsefe Günleri, 1 Mart Cuma günü saat 10.30’da başlayacak. Açılışı, organizasyonun ‘Onur Konuğu’ olan, Yeditepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Saffet Babür yapacak. İki gün boyunca; Hacettepe, Dokuz Eylül, Ege, Adnan Menderes ve Sakarya üniversitelerinden felsefecilerin katılımıyla toplam beş oturum düzenlenecek.

Oturumlarda ‘Döngüsel Ekonomi: Zeytinin Öyküsü’, 'Sürdürülebilir Kalkınmanın Sonu’, ‘Kültür ve Medeniyet’ ile ‘Doğanın Dönüşümünde İnsanın Etik Sorumluluğu’ gibi başlıklar ele alınacak. İlk gün saat 16.00’daki film gösteriminde ise ‘Ekotopia’ konuklarla buluşacak.

Felsefeciler Derneği İzmir Şubesi işbirliğiyle, bu önemli organizasyona ikinci kez imza atmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ücretsiz etkinliklere felsefeye merak duyan tüm İzmirlileri davet etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar...
Sonraki Haber İZVAK'tan Karşıyaka Stadı açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?