ANA SAYFA > İZMİR > Üst üste depremler korkuttu

Üst üste depremler korkuttu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Üst üste depremler korkuttu

Ege Denizi'nde Urla açıklarında saat 07.00'da 5.1 ve 07.09'da 4.3 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssünün Urla’ya 56.18 kilometre uzaklıkta olduğu ve yerin 3.97 kilometre altında gerçekleştiği belirlendi. 9 dakika sonra ise 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İkinci depremin ise Urla’ya 57.22 kilometre uzaklıkta olduğu ve yerin 7.16 kilometre altında gerçekleştiği belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer “Ege Denizi’nde meydana gelen ve şehrimizde de hissedilen deprem sonucunda herhangi bir hasar gerçekleşmemiştir. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:“Urla açıklarında gerçekleşen 5.1 büyüklüğündeki depremde an itibariyle ilimizde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir. Geçmiş olsun İzmir. Allah ülkemizi ve şehrimizi tüm afetlerden korusun.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜFAD, Spor Müdürü Yelek'i ziyaret etti
Sonraki Haber Fırtına bugün de etkisini sürdürüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?