ANA SAYFA > GÜNDEM > Fırtına bugün de etkisini sürdürüyor...

Fırtına bugün de etkisini sürdürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fırtına bugün de etkisini sürdürüyor...

Şiddetli fırtına, bugün de etkisini sürdürüyor.

Karşıyaka'da yer yer deniz taşması yaşanırken, tramvay seferleri deniz taşmasından dolayı, deniz seferleri de olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edildi. 

Güneybatı yönünden esen şiddetli rüzgar, Karşıyaka Bostanlı mevkiinde yer yer deniz taşmasına sebep oldu. Deniz taşmasından dolayı tramvay seferlerinin Ataşehir-Yunuslar, Nikah Sarayı-Alaybey durakları arasında gerçekleştirileceği, Yunuslar-Nikah Sarayı durakları arasında ulaşımın ESHOT ile sağlanacağı ifade edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karşıyaka Yelken Kulübü mevkiinde deniz taşması sonucu oluşan su birikintilerini araçlarla tahliye etti. Olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz seferlerinin de iptal edildiği duyuruldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün akşam Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, şiddetli fırtınaya karşı kent genelinde 749 personel ve 200'den fazla araç ile teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üst üste depremler korkuttu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?