ANA SAYFA > SPOR > TÜFAD, Spor Müdürü Yelek'i ziyaret etti

TÜFAD, Spor Müdürü Yelek'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜFAD, Spor Müdürü Yelek'i ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi (TÜFAD) Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi (TÜFAD) Başkanı Dr. Şaban Acarbay ve Yönetim Kurulu üyelerini Karşıyaka Örnekköy'deki İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Binasındaki makamında ağırlayan, Karşıyaka, İzmir ve Türk futbolu üzerine karşılıklı alış verişinde bulunulan toplantıda müdür Musa Yelek, TÜFAD başkan ve yöneticilerine Karşıyaka'daki spor çalışmalarıyla ilgili bilgi de verdi. Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek, "Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi (TÜFAD) Başkanı Sayın Şaban ACARBAY ve Yönetiminin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. TÜFAD İzmir Başkanı Dr. Şaban Acarbay da Musa Müdürün kendilerine gösterdiği yakınlık ve ilgiye teşekkür ederek, Karşıyaka sporu hakkında geniş bilgi sahibi olduklarını ve ziyaretten de son derece keyif alarak, mutlu olduklarını ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay Karşıyaka'dan Müdür Sakarya'ya teşekkür
Sonraki Haber Üst üste depremler korkuttu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?