ANA SAYFA > İZMİR > Turizmin oskarları sahiplerini buldu

Turizmin oskarları sahiplerini buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turizmin oskarları sahiplerini buldu

Mövenpick Hotel Izmir, turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının “Oscar’ları” olarak kabul edilen World Travel Awards’un bu yıl 21.’si düzenlenen gecesinde “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçildi.

Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerinin buluştuğu World Travel Awards 2014 Avrupa gala gecesi, Atina Divani Apollon Palace&Thalasso Hotel'de gerçekleştirildi. Gala, Divani Apollon Otel'in bahçesinde başlayan kokteyl resepsiyonunun ardından gala salonuna geçen davetlilerin yerlerini alması ile birlikte başladı. Havayolu, konaklama, destinasyon gibi sektörler için gösterilen birbirinden güçlü adaylar, 2014 Dünya Turizm Ödülleri için mücadele etti. Bu ödülle başarılarına bir yenisini daha ekleyen Mövenpick Hotel Izmir, İzmir’de yer alan 5 yıldızlı oteller arasında ikinci kez “Türkiye’nin En İyi İş Oteli” seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ödül, World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke tarafından Mövenpick Hotel Izmir Genel Müdürü Melik Kızılcan’a takdim edildi. Melik Kızılcan, elde edilen bu başarıyı: “2011 yılında da aynı ödülü alan Mövenpick Hotel Izmir'in bu başarısı bir ekip çalışmasının ürünü. Tüm çalışanlarımızla, her zaman daha iyi servis verebilmek ve misafirlerimizi kusursuz bir biçimde ağırlamak için çalışıyoruz. Bu işe gönül vererek ve severek yaptığımız için gün geçtikçe kendimizi geliştiriyor, misafirlerimizin beklentilerinin ötesinde hizmet sunmak için çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda layık görüldüğümüz ödül, bizler için doğru yolda olduğumuzu belirten ve çalışmalarımızı teşvik eden bir unsur. Umuyoruz ki, önümüzde günlerde Mövenpick Hotel Izmir olarak daha nice başarılarla misafirlerimizi karşılamaya devam edeceğiz.” şeklinde ifade etti. Geçtiğimiz yıllarda Mövenpick Hotel Izmir'de dahil olmak üzere İzmir Ticaret Odası'nın da World Travel Awards tarafından ödüller aldığını belirten Kızılcan, dünya çapında ödülleri İzmir'e getirerek destinasyonun değerini artırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atletico Madrid yarın İzmir'de
Sonraki Haber Foça'daki basketbol şöleni sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?