ANA SAYFA > SPOR > Foça'daki basketbol şöleni sona erdi

Foça'daki basketbol şöleni sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça'daki basketbol şöleni sona erdi

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Foça Belediyesi işbirliği ile düzenlenen‘‘3x3 Türkiye Turu Tek Pota Basketbol Turnuvası Foça Etabı’’ son derece çekişmeli ve seyir zevki yüksek final maçlarının oynanmasının ardından sona erdi.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Kaymakam Niyazi Ulugölge’nin de forma giydiği gösteri maçı, ilgiyle takip edildi. Madalya törenine katılan, bir dönemin ‘sarı fırtına’ lakaplı, BJK. ve milli takımda oynamış, eski efsane futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Metin Tekin, basketbol severler tarafından sevgiyle karşılandı. Basketbol’un şov yanını öne çıkaran ‘smaç yarışması’ final akşamına artı bir heyecan ve keyif kattı.

Basketbol turnuvası sonunda, Gençler kategorisinde ‘Wizers’ isimli takım ve Büyükler kategorisinde ‘Team KDJ’ isimli takım şampiyonluk kazandı.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, basketbol turnuvasının tamamlanmasının ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘‘Foça’da bu yıl 2.’sini gerçekleştirdiğimiz basketbol turnuvasını, başarıyla sonlandırmış bulunuyoruz. Başta, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve yöneticilerine, turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Tüm takım oyuncularına ve sporseverlere teşekkür ediyor, gelecek yıl düzenlenecek olan turunuvada görüşmek üzere diyorum.’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Turizmin oskarları sahiplerini buldu
Sonraki Haber Esen: Dış Ticaret açığı durdurulmalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?