ANA SAYFA > İZMİR > Serter: Kapımız gençlere açık, istifa edenlere kapalı

Serter: Kapımız gençlere açık, istifa edenlere kapalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serter: Kapımız gençlere açık, istifa edenlere kapalı

Türkiye Genç İşadamları Derneği(TÜGİAD) Ege Şubesi, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. TÜGİAD şube başkanı Musa Turan, genç işadamlarından milletvekili adayı olmayı düşünenlere destek isterken, CHP İzmir İl Başkanı Serter’de adaylık ve seçim sürecini değerlendirdi, Yerel seçimlerde başka partilere gidenlere kapılarının kapalı olduğunu açıkladı.

CHP İzmir’in yeni başkanı Bedri Serter’in yoğun ziyaretçi mesaisi devam ederken, ziyaretlerin çoğunluğunun iş dünyası çevresinden olması dikkat çekiyor. Serter, bu kez de TÜGİAD Ege şubesini ağırladı. Şube başkanı Musa Turan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette “İş dünyasının içinden bir il başkanı çıkması bizlerin daha yakın ve sağlıklı ilişkiler kurması açısından mutluluk vericidir” dedi. Turan şunları ifade etti.

Bedri Serter gibi, bizden birisinin ve abi olarak gördüğümüz bir büyüğümüzün bu görevde olması bizleri çok mutlu etti. İş dünyasındaki başarılarınız gibi, bu görevi de layıkıyla yerine getireceğinizden hiç şüphemiz yok. Sayenizde hem sıkıntılarımızı hem önerilerimizi daha yakından paylaşabilir ve projelerimizle her konuda destek verebiliriz. TÜGİAD olarak,  unvanının önünde Türk ibaresi olan tek genç işadamları derneğiyiz. Bizler gerektiğinde hükümeti de eleştiriyor yanlışlarını söylüyoruz. En büyük isteğimiz yaklaşan seçimlerdeki üslubun sertleşmemesi, bu yönde çağrılarımızı her yerde yapıyoruz. Genel seçimlerde TÜGİAD üyesi işadamlarından siyasete girmeyi ve milletvekili olmayı düşünen arkadaşlarımız var. Sizden isteğimiz bu arkadaşlarımızın desteklenmesidir. Bizlerde size her konuda projelerimizle destek vermeye hazırız.

Serter; Kapımız Gençlere Açık, İstifa Edenlere Kapalı”

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’de hem ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, hem de yaklaşan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Serter, bir önceki seçimlerde CHP’den ayrılarak başka partilerden veya bağımsız olarak aday olup, partiye oy kaybettirenlere CHP’nin kapısının kapalı olduğunu belirtti. Serter sözlerini şöyle sürdürdü.

TÜGİAD’ da ki gibi, genç ve seçkin isimleri iş dünyası içinde görmekten, partimizle yakın ilişkiler kurmanızdan çok memnun oldum, şahsımla ve partimle ilgili güzel düşünceleriniz ve ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Zor bir dönemde, Sayın Genel Başkanımız ciddi bir incelemeden sonra il başkanlığı görevini bana verdi, bende genel başkanımı ve örgütümü mahcup etmemek için geceli gündüzlü çalışmaya ilk günden başladım. Gelen güzel tepkilerden, ilk kez partimize gelen yeni isimlerden ve örgütümle yaptığımız çalışmalardan anlıyorum ki, kısa zamanda ciddi yol almışız. Biz CHP olarak iktidardan başka hedefi olmayan bir partiyiz, inşallah bu seçimlerden sonra bunu başaracağız. İşte o zaman bende genel başkanımla görüşüp İzmir’den en az iki bakan isteyeceğim. İzmir’de belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve örgütümüzle uyumlu ve birlik içinde bir çalışma yürütüyoruz.

TÜGİAD’ ın, iş dünyasından aday olacak genç işadamlarına istediği desteğe de olum yanıt veren Bedri Serter “Kapımız gençlere açık, partiyi bırakıp gidenlere kapalı” diyerek, şunları söyledi.

Genç işadamlarımıza ve tüm gençlerimize CHP’ nin kapısı sonuna kadar açık. Milletvekili, Belediye başkanı, İl Başkanı, Meclis üyesi veya yönetim kurulu üyesi olarak  hepinize CHP’de yer vermekten, sizleri desteklemekten onur duyarım. Genç ve hedefi olan beyinlere hem kapımızı açar, hem de yolların açarız. Ancak yeri gelmişken söylemek isterim ki, hepsi tanıdığım, arkadaş olduğum isimler ama, geçen yerel seçimlerde CHP’den ayrılıp başka partilerden veya bağımsız olarak aday olanlara, partimize seçim kaybettirenlere kapımız kapalı. Tabi onlarında oylarını bizlere vermelerini isteriz, bundan mutlu oluruz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karataş: En sert cevap İzmir’den gelecek
Sonraki Haber Gabriel: Smaçtan çok keyif alıyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?