ANA SAYFA > İZMİR > SELÇUK'TA AMFİ TİYATRO YENİLENİYOR

SELÇUK'TA AMFİ TİYATRO YENİLENİYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
SELÇUK'TA AMFİ TİYATRO YENİLENİYOR

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki önemli açık hava etkinlik alanlarından biri olan Selçuk Belediyesi Amfi tiyatroda hummalı bir çalışma yürütüyor

Son olarak Amfi Tiyatroya 360 adet açılır-kapanır arkalıklı koltuk monte eden Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu sürecin devamında tiyatro alanın ıslak hacimlerinde tadilatı yapıp, tüm doğal taş kaplamalarının bakımı yapacak.
Önümüzdeki günlerde de Amfi tiyatronun zemin katında bulunan dükkânların tente yenileme projesi ve tiyatronun seyircisi ile sahne alanlarının üzerinin kapanması için gergi örtü sistem oluşturacak Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çalışmalar sonuçlandığında Amfi Tiyatro’nun yepyeni yüzüyle Selçuk Halkına hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR'İN BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLERİ İKÇÜ'DE YETİŞECEK
Sonraki Haber FESTİVALİN YENİ MEKANINDA MÜZİK VE TUTKU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?