ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > FESTİVALİN YENİ MEKANINDA MÜZİK VE TUTKU

FESTİVALİN YENİ MEKANINDA MÜZİK VE TUTKU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FESTİVALİN YENİ MEKANINDA MÜZİK VE TUTKU

28. Uluslararası İzmir Festivali, 9 Temmuz 2014 Çarşamba günü Festival’in yeni mekânı Şirince St. John Baptist Kilisesi’nde yapılacak “Müzik ve Tutku” konseriyle devam ediyor.

Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile Türkiye- Polonya Diplomatik ilişkilerinin 600. Yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde yapılacak konserde Mezzosoprano Lilianna Zalesinska, piyanist Szczepan Kończal eşliğinde söyleyecek. Bilinen eserleri kendine özgü tarzıyla yorumlayan, tanınmış festivallerin aranan sanatçısı olan Zalesinska, 9 Temmuz Konserinde Mozart’tan Çaykovski’ye, Chopin’den Paderewski’ye uzanan geniş yelpazede bir program sunacak.

Geçen yıllar içinde İzmir’in en önemli tarihi mekânlarını etkinlik sahnesi olarak seçerek kamuoyunun dikkatini buralara çekmeyi başaran Uluslararası İzmir Festivali, bu konserle Hz. İsa’nın gelişini müjdeleyen Vaftizci Yahya adına yapılan Şirince St. John Baptists Kilisesini etkinlik mekânları arasına katacak.

Konseri izlemek isteyenler için ESHOT, Sabancı Kültür Sarayı yanından saat 18.30 – 17.30 arasında otobüs kaldıracak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SELÇUK'TA AMFİ TİYATRO YENİLENİYOR
Sonraki Haber TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FUARLARI İZMİR'DEN

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?