ANA SAYFA > İZMİR > Seferihisar e-Türkiye'de finalde

Seferihisar e-Türkiye'de finalde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seferihisar e-Türkiye'de finalde

Seferihisar Belediyesi Türkiye’nin en prestijli bilişim ödülü olarak kabul edilen eTR’de, SEFERİKART projesiyle finale kaldı.

2003 yılından bu yana düzenlenen eTR Ödülleri ile devlette örnek uygulamalara dikkat çekmek, yenilikçi girişimleri kamuoyuna tanıtmak, başarılı girişimleri desteklemek ve yaygınlaşmasına hedefiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) himayesinde Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen “12. eTR Ödülleri”nde finalistler belli oldu.

“Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler”, “Kamudan İş Dünyasına e-Hizmetler”, “Kamudan Kamuya e-Hizmetler” ve “Küçük, Orta, Büyük Ölçekli Yerel Yönetimler” kategorilerinde düzenlenen 12. eTR Ödülleri, 15 Ocak'ta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sahiplerini bulacak. TBMM'de gerçekleştirilecek tören sırasında jürinin yapacağı elektronik oylama ile sonuçlar belirlenecek.

Seferihisar Belediyesi, Seferihisar’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik uygulamaya başlattığı SEFERİKART projesiyle finalde yarışacak. Seferihisar’ın finaldeki rakibi Artvin Belediyesi olacak. 3.kez finale kalan Seferihisar Belediyesi geçtiğimiz yıl Seferipazar projesiyle Türkiye’nin en başarılı belediyesi seçilmişti.

SEFERİKART

SeferiKart tüm Seferihisarlı vatandaşların kimlik kartı olarak kullanabileceği gibi çeşitli ayrıcalık ve indirim fırsatları da yaratıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk gereği sahip çıkılması gereken ihtiyaç sahibi vatandaşlar, bu kartla gerçekten ihtiyaç duydukları mal ve hizmete ulaşabiliyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların ve ilçe genelindeki 5-11. sınıf arası tüm öğrencilerin kartına yüklenen para puanlar, kırtasiye, kasap, market gibi anlaşmalı esnaflarda kredi kartı gibi limiti dahilinde harcanabiliyor. Böylece hem esnafı kazanıyor hem vatandaşlar ihtiyaçlarına kolayca ulaşabiliyor.

Yine SeferiKart'la ilçedeki bilgi ekranlarında kartı okutularak sicil bilgilerine erişebiliyor, e-belediye işlemleri ve tüm ödemelerini gerçekleştirebiliyor, ilgili birim görevlisine anında ulaşıp soru sorabiliyor, otobüs saatleri, haberler ve duyuruları okuyabiliyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Adile Naşit aramızdan ayrılalı 27 yıl oldu...
Sonraki Haber Dikkat! Yarın hasta olmayın!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?