ANA SAYFA > İZMİR > Sakin şehirn logosu artık posta pulu

Sakin şehirn logosu artık posta pulu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sakin şehirn logosu artık posta pulu

Uluslararası Cittaslow (Sakin şehir) Birliği’nin Türkiye başkenti Seferihisar, posta pulları arasına girdi. Bundan böyle Seferihisar’dan giden her posta üzerinde Sakin Şehir logosu ve sakin yaşam şehri Seferihisar sloganları yer alacak.

Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar PTT Müdürlüğü tarafından yapılan ortak çalışmayla Seferihisar’ın tanıtımına posta puluyla katkı verilecek. İlçeden gönderilen yurtiçi ve yurtdışı posta gönderilerinin üzerinde Sakin Şehir simgesi logosu ve Sakin Yaşam Şehri Seferihisar yazılı pul yer alacak.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “İlçemiz 2009 yılında almaya hak kazandığımız Sakin Şehir unvanıyla artık bir marka haline geldi. Seferihisar markasıyla ilgili birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. İlçemizden çıkan postaların üzerinde Seferihisar’la birlikte Türkiye’nin tanıştığı Cittaslow (Sakin Şehir) logosu da yer alsın istedik. Bu konuda Seferihisar PTT Müdürlüğü’ne başvurduk. Bize çok olumlu yaklaştılar. PTT İlçe Müdürümüz Ahmet Doğan’a ve PTT çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu posta pulu dünyanın her yerine gidecek ve Seferihisar’ın tanıtımına katkı sağlayacaktır” dedi.  

Seferihisar PTT müdürü Ahmet Doğan'ın yaptığı açıklamada "Seferihisar Belediyesi ile ortak bir tanıtım faaliyeti olan Seferihisar şubemizden çıkan her postanın üzerinde Sakin Şehrin logosu olacak. Umarız PTT Müdürlüğü olarak Seferihisar'ın tanıtımına bir katkımız olur "dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EFFE Kalite markası için 896 festival yarışıyor
Sonraki Haber Ege’de 3 boyutlu beyin sempozyum yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?