ANA SAYFA > İZMİR > Piriştina’dan BUGEM öğrencilerine moral eğlencesi

Piriştina’dan BUGEM öğrencilerine moral eğlencesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Piriştina’dan BUGEM öğrencilerine moral eğlencesi

Buca Belediyesi, bünyesinde bulundurduğu Buca Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde (BUGEM) eğitim alan öğrenciler için yarıyıl tatili dolayısıyla ve YGS sınavı öncesi öğrencilerin motivasyonunu yükseltmek adına moral eğlencesi düzenledi.

Bugem’in sözel, sayısal ve eşit ağırlık kurslarının deneme sınavlarında birinci olan öğrencilere tablet hediye eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, öğrencilere “Sizden tek bir istediğim var anne ve babalarınızı üzmeyin” diye seslendi.

Buca Güzel Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Bugem kurslarında eğitim alan öğrenciler ve aileleri katıldı. Eğlence öncesi öğrencilere Buca Belediyesi ikram aracından salep ikram edildi. Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bugem’in deneme sınavında sözel sınıfında birinci olan Yasemin Yağcı, sayısal sınıfı birincisi Adile Beytorun ve eşit ağırlık sınıfı birincisi Funda Özgülergil’e tablet hediye etti. Başkan Piriştina, “Öncelikle bu cefakar aileleri kutluyorum. Umuyorum bütün bu maddi ve manevi emeklerinizin karşılığını, ileride bu güzel yavrularımızın başarılı konumlara gelmesiyle, meslek edinmesiyle ve belki de birinin bu kenti yönetirken sizlere bu mikrofondan seslenmesiyle alırsınız. İşte o zaman bu haklı gururu yaşıyor olacaksınız. Arkadaşlar gerçekten yoruldunuz. Ufak bir dinlenme dönemi olacak sizler için bizlerde bu tatili böyle bir eğlenceyle, ufak ödüllerle cazip hale getirmek istedik. Bu kısa tatilde umarım eğlenir, dinlenir ve ailelerinizle iyi vakit geçirirsiniz. Şuna inanın çocuklar, burada gördüğünüz aileleriniz çok büyük fedakarlıkta bulunuyor. Benimde 7-8 yaşında bir kızım var. Aynı fedakarlıkları kısmen göstermeye çalışıyorum. Sizden tek bir ricam var, Bu tür partileri daha çok yaparız, hediyeler dağıtırız. Siz yeter ki ailelerinizi, anne ve babalarınızı üzmeyin” diye konuştu. Başkan Piriştina, daha sonra çocuklarla birlikte aşık ve maşuk isimli dans gösterisini izledi. Piriştina, öğrenciler ve aileleriyle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Moral eğlencesi öğrencilerin karaoke yapmasıyla son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İstibdat Kumpanyası İzmir'de sahnelenecek
Sonraki Haber MÜSİAD İzmir’den Çevreci Proje

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?