ANA SAYFA > İZMİR > Otobüs yakan 4 terörist yakalandı

Otobüs yakan 4 terörist yakalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Otobüs yakan 4 terörist yakalandı

Menemen'de 2 gün önce belediye otobüsünü yakan 4 terörist yakalandı.

 Geçtiğimiz cumartesi akşamı Asarlık Mahallesi'nde Ulukent aktarma ve Menemen aktarma seferini yapan 748 numaralı ESHOT aracı, Vali Kutlu Aktaş Caddesi'nde saldırıya uğramıştı. Ellerindeki molotofları otobüse atan teröristler daha sonra kaçtı. Atılan molotoflardan dolayı otobüste yangın çıkarken, şoför ve otobüsteki vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Otobüs küle dönerken, polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin de katılımıyla terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik Asarlık Mahallesi'nde operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlk sahne heyecanını yaşadılar...
Sonraki Haber Karşıyakalı futbolculardan teröre tepki...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?