ANA SAYFA > İZMİR > Mert Optik şampiyonluğu bırakmadı...

Mert Optik şampiyonluğu bırakmadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mert Optik şampiyonluğu bırakmadı...

İzmir Ticaret Odası’nın Geleneksel Vergi Ödül Töreni’nde altın madalya alan gözlük sektörünün güçlü kuruluşu Mert Optik, 4. kez şampiyonluk gururu yaşadı.

Ege Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise 2. büyük Optik Mağaza Zinciri Mert Optik, Gözlükçüler ve Göz Sağlığı Faaliyetleri Grubu Gayri Safi Ticari Kazanç Bildirimi’nde en çok vergi veren firma olarak 4. kez altın madalya ile ödüllendirildi. Hilton Oteli’nde düzenlenen ve İzmir’in en çok vergi veren kişi ve kuruluşlarını bir araya getiren törende Genel Müdür Yardımcısı Doruk Pala’nın şampiyonluk madalyasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu taktı. Mert Optik Genel Müdür Yardımcısı Doruk Pala, “Bu ödül, 56 yıl önce temelleri atılan kuruluşumuzun azim ve kararlılıkla elde ettiği başarıların önemli bir göstergesidir. Ülkemizde gözlük sektöründe birçok yeniliği başlatan firma olarak ülke ekonomisine sağladığımız katkılarla bir kez daha altın madalya ile onurlandırıldık. Bu gururda bizim ve tüm çalışanlarımızın emeği var” dedi. Sektöründe en çok vergi veren firma olmanın kendilerini daha çok motive ettiğini sözlerine ekleyen Doruk Pala, “Kentin en değerli lokasyonlarındaki mağaza yatırımlarımız, dünya ile eş zamanlı olarak satışa sunduğumuz gözlük modellerimiz, eğitimli, işinde fark yaratan uzman personelimiz ve numaralı gözlük alanındaki benzersiz makine parkımızla sektörümüzde kalite çıtasını çok yükseklere çıkarttık. Mert Optik, yarattığı güçlü rekabet ortamıyla sektörün büyüme ve gelişimine önemli katkılar sağlamaya devam edecek” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya'da 790 milyon kişi okuma yazma bilmiyor..
Sonraki Haber Prof. Dr. Kılınç: Sigara Denetiminde Cezalar Caydırıcı Değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?