ANA SAYFA > İZMİR > Karşı kıyıdan geldiler memnun gittiler

Karşı kıyıdan geldiler memnun gittiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşı kıyıdan geldiler memnun gittiler

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yunanistan’dan gelen konukları ağırladı. Yunanistan’dan Foça’ya gelen konuklar, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret ettikten sonra Foça Tarihi Merkezini gezdiler. Yunanlı Konuklar daha sonra ilçedeki taş evlerin bulunduğu sokakları dolaştılar.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yunanistan’dan gelen misafirleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Yunanistan’dan gelen yaklaşık 50 kişilik grup, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’la sohbet ettikten sonra Foça Tarihi Merkezi’ni gezdiler. Foça Tarihi Merkezi’nde sergilenen eşyaları dikkatlice inceleyen Yunanlı konuklar, daha sonra Foça sokaklarında gezerek, taş evleri  de incelediler.

Yunanistan’dan Foça’ya gelen konuklar, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın misafirperverliğinden memnun olduklarını dile getirerek, Foça’ya hayran kaldıklarını da söylediler. Konuklar, Foça’ya sık sık geleceklerini de belirttiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: Kimse Yalı'ya stat yapılmasını istemiyor
Sonraki Haber Çakırözer: Basın Kartı Yönetmeliği İGC’yi hedef almıştır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?