ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de lodos 75 ağacı devirdi

İzmir'de lodos 75 ağacı devirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de lodos 75 ağacı devirdi

İzmir'i etkisi altına alan şiddetli lodos, 48 saatlik süre boyunca kentte toplam 75 ağacın devrilmesine yol açtı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı 16 ekip, lodosun zarar verdiği ağaçların kurtarılması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Tekrar dikilemeyecek durumda olan ağaçlar kaldırılırken, kökten yıkılmayan ve sadece zarar gören ağaçlar, tekrar canlanabilmeleri için gergiye alınıyor.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, lodos nedeniyle devrilen ağaçların yanı sıra, zarar gören elektrik direkleri, devrilen korkuluklar, reklam tabelaları, trafik lambaları, kopan tenteler, uçan çatılar ve bacaların tehlike oluşturmaması için acil müdahalelerini sürdürüyor. Bu konuda kentte İtfaiye’den 35 kişilik 8 ekip, Fen İşleri’nden de toplam 23 kişiden oluşan 5 ayrı ekip görev yapıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüsmen Kırkpınar MHP İl Başkan adaylığını açıkladı.
Sonraki Haber Karşıyaka transfer yasağını kaldıramadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?