ANA SAYFA > İZMİR > Hüsmen Kırkpınar MHP İl Başkan adaylığını açıkladı.

Hüsmen Kırkpınar MHP İl Başkan adaylığını açıkladı.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüsmen Kırkpınar MHP İl Başkan adaylığını açıkladı.

MHP Eski Milletvekili Yusuf Kırkpınar’ın kardeşi Hüsmen Kırkpınar Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hayır duasını alarak yola çıktığını ifade eden Kırkpınar, “Milliyetçi hareket tarihinde İzmir bir sevdanın adıdır. Tek başına iktidar yolunda başbuğumuza verdiğimiz sözün adıdır. Milliyetçi Hareket, Türkiye üzerinde oynatılan oyunlardan çıkışın, yegane anahtarı haline gelmiştir. İL kongremiz, MHP’nin tek başına iktidar yolunu Türkiye’mizin onurlu yarınlarını hazırlayacak bir kutlu yürüyüşün başlangıcı olacaktır. İl kongremiz kırgınlıkların son bulduğu, yılgınlıkla ve yorgunlukla mücadelemizin başlayacağı günün şafağı olacaktır” diye konuştu.

1970’li yıllardan beri MHP için çalıştığını ifade eden Kırkpınar, öncelikle partideki küskünlükleri yok edeceğini ve İzmir’de MHP’yi güçlü bir hale getireceğini söyledi.  Kırkpınar, Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’e verdiğimiz iktidar sözü için, iktidara gelebilmek için, ülkücüler arasındaki ayrılıklar, dedikoduyu ortadan kaldırmak için, il başkanlığına adaylığımı koydum.  Kınık’tan Kiraz’a, Konak’tan Karşıyaka’ya tek yumruk olacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yarın elektrik kesintisi var
Sonraki Haber İzmir'de lodos 75 ağacı devirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?