ANA SAYFA > İZMİR > İZMİR'DE KAÇAK AKARYAKIT VE SİGARA OPERASYONU

İZMİR'DE KAÇAK AKARYAKIT VE SİGARA OPERASYONU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZMİR'DE KAÇAK AKARYAKIT VE SİGARA OPERASYONU

İzmir polisi, yaptı çalışmalar sonucu Suriye'den getirilen 21 bin 809 litre kaçak akaryakıt ile 3 bin 627 karton kaçak sigara ele geçirdi.

İzmir Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldığı ihbarlar neticesinde yaptığı çalışmalarda, Kemelpaşa ilçesine Suriye'den kaçak akaryakıt getirileceğini tespit etti. Bu doğrultuda çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, Kemalpaşa'da bulunan bir akaryakıt firmasına, geçtiğimiz Cuma günü operasyon düzenledi. Operasyonda M.Ç. isimli şahıstan, piyasa değeri 95 bin 87 TL olan 21 bin 809 litre kaçak akaryakıt ile akaryakıt aktarımında kullanılan 2 düzenek ele geçirildi.

KAÇAK SİGARALARA GEÇİT YOK

Sigara kaçakçılığının da önlenmesi yönünde çalışmalarına aralıksız devam eden polis ekipleri, Gaziemir'de esnaf olan 49 yaşında A.T.İ. ile yanında çalışan 53 yaşındaki İ.D.'nin depo olarak kullandığı adrese yaptıkları baskında 2 bin 750 karton kaçak sigara ele geçirdi. Adliyeye sevk edilen edilen A.T.İ. tutukladı. Kargo şirketleri üzerinden de kaçak sigara gönderildiğini belirleyen polis ekipleri, Karşıyaka'da esnaf olan 62 yaşındaki S.D. isimli kadın adına şubeye gelen 5 koli kargoda 210 karton, Işıkkent'te 66 yaşındaki V.Ü.'ye Diyarbakır'dan gönderilen kargoda 4 çuval da 467 karton ve Konak'ta 47 yaşındaki M.O.'ya Hatay'dan gönderilen 5 koli kargo da 200 karton kaçak sigara ele geçirdi. Piyasa değeri 217 bin 620 TL olan 3 bin 627 karton kaçak sigaraya el konuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YÜKSEL'DEN YAZ ORTASINDA KÖMÜR DAĞITIMINA TEPKİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA FAYTONLARA KALICI ÇÖZÜM

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?