ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Öncü Gençlik'ten çağrı

İzmir Öncü Gençlik'ten çağrı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Öncü Gençlik'ten çağrı

İzmir Öncü Gençlik üyeleri 15 Şubat Pazar günü yapılacak olan “Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı”na çağırdı. Kaybedecek vakit olmadığını belirten Öncü Gençlik üyeleri, herkesin 2015 vatan savunması yılında birlik olması gerektiğine de vurgu yaptılar.

Haziran-Temmuz ayaklanmasında olduğu gibi gençliğin tekrar vatan için birleşmesi gerektiğini belirten İzmir Öncü Gençlik Başkanı Seçkin Can, “Türkiye’nin her ilinden, İzmir’in her ilçesinden binlerce genç 15 Şubat’ta Ankara Arena’da olacak. Bütün arkadaşlarımızı Ankara’daki olağanüstü kurultayımıza davet ediyoruz. Türk gençliğini vatan için birleşmeye, partimizde görev almaya, hep birlikte iktidara yürümeye çağırıyoruz” diyerek tüm gençleri kurultaya çağırdı.

Milliyetçi, halkçı, devrimci bütün gençlerin tek çatı altında toplanıp vatan savunması yapmasının gerekliliği de dile getiren Can, gençleri İşçi Partisi’nde birlik olmaya çağırdı. Can, “Partimiz bugüne kadar elde ettiği başarılar ile umudun kaynağı olmuştur. Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk kumpaslarını milletimizin gücüyle çökerttik. Türkiye’nin bölünmesinin karşısında dimdik durduk, bölünme anayasasını geçirmedik. Yıllardır emperyalist devletlerin yalan merkezlerinden yayılan soykırım iddialarını çöpe attık. Emperyalizmi çuvallattık. Gençlik mücadelesine önderlik ettik, Türk Gençliği’ni vatan mücadelesinde birleştirdik. Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerini gerçekten savunmak, bölücü hamlelere karşı, birlik ve kardeşliği büyütmek, bilimi ve aydınlanmayı rehber edinen bir Türkiye için, milliyetçi, halkçı, devrimci bütün gençleri vatan savunması mevzisine yani sipere çağırıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor halter ve judo şubeleri de kuruyor
Sonraki Haber Atakan Kırkyaşaroğlu Yazıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?