ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor halter ve judo şubeleri de kuruyor

Bostanlıspor halter ve judo şubeleri de kuruyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor halter ve judo şubeleri de kuruyor

Türkiye ‘nin en önemli amatör spor kulüplerinden birisi olan Bostanlıspor 23 tescilli branşına 2 yeni branş ekleme kararı aldı.

İzmir’de kaybolmaya yüz tutan halter branşıyla, gençlerin sevdiği judo sporunu ayrı ayrı şubeler halinde açacak olan Bostanlıspor, 2 spor branşının tescil işlemlerini de başlattı.
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, gençlerin her türlü talep ve isteklerine cevap verebilecek bir spor kulübü olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İzmir’de, özellikle de Karşıyaka’da ilkleri yaratan ve yaşatan bir gençlik spor kulübü olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Bize gelen talep doğrultusunda sor branşlarında faaliyet gösteriyoruz. Halter sporu şu anda Karşıyaka’mızda ne yazık ki yapılmıyor. Bu nedenle branşlaşma ve bu spordan kopan gençleri, eski şampiyonları bir araya getirmek istedik. Şubenin başına da halter antrenörü Ali Gökmen’i getirdik. Judoda da bir talep var. Bunu değerlendireceğiz. Bu konuda bize judo milli takım antrenörü Mesut Kapan yardımcı oluyor. Yerel yönetimler üzerine düşeni yapıyor. Tek sorunumuz salon. Bunu da en kısa zamanda çözeceğimizi ümit ediyorum. İzmir Milletvekillerinden de bu konuda yardım bekliyoruz. Önümüzde bir seçim var. Bu nedenle konuların askıya alınmasından korkuyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf iç saha performansına güveniyor
Sonraki Haber İzmir Öncü Gençlik'ten çağrı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?