ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf iç saha performansına güveniyor

Kaf Kaf iç saha performansına güveniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf iç saha performansına güveniyor

Ptt 1'inci Ligi'nde İzmir'de oynadığı son 5 maçta bileği bükülmeyen Karşıyaka, cuma akşamı Atatürk Stadı'nda şampiyonluk adaylarından Osmanlıspor'la yapacağı zorlu karşılaşma öncesi de iç saha performansına güveniyor.

5 haftalık periyottaki 2 karşılaşmada Bucaspor'u 1-0 yenip, Denizlispor'la 2-2 berabere kalan yeşil kırmızılı ekip, daha sonra tümü zirve mücadelesi veren takımlarla oynadığı müsabakalarda Alanyaspor'u 1-0, Kayserispor ve Elazığspor'u ise 2-1 mağlup etmeyi başardı.

İzmir'de yaşanan stat sıkıntısına rağmen play off yarışından kopmayan Karşıyaka'nın bu hafta sezonun seyirci rekorunu kırması da bekleniyor. İlk yarıda e-bilet uygulamasına tepki olarak başlattıkları protestoya Elazığspor müsabakasında son veren yeşil kırmızılı taraftarların Osmanlıspor maçında tribünleri doldurması bekleniyor. Sadece kapalı tribünün açılacağı karşılaşmada biletler 10 TL'den satılacak. Mustafa ve Mehmet Yiğit'in cezalarının bittiği Karşıyaka'da eksik bulunmuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hakan Aysev Urlalılar için söyledi
Sonraki Haber Bostanlıspor halter ve judo şubeleri de kuruyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?