ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu Ata’nın evini ziyaret etti

İzmir Barosu Ata’nın evini ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu Ata’nın evini ziyaret etti

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Baro üyesi avukatlar 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Ulu Önder Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evi ziyaret ettiler.

Baro Başkanı Av. Aydın Özcan daha önce de 10 Kasım dolayısıyla yine İzmir Barosu üyesi avukatlarla Ata’nın evinin ziyaret edildiğini belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk, özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir sözünü hayata geçirerek Türk milletini bağımsızlığına ve özgürlüğüne kavuşturmuştur.  Emperyalizme karşı ilk mücadeleyi başlatmış ve tüm milletlere örnek olmuştur. Çağdaş medeniyet hedefi, ilke ve devrimleri günümüzde de milletimizi aydınlatmaya devam etmektedir. O’nun fikirlerini ve anısını her zaman yaşatacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’ya iki yeni park geliyor
Sonraki Haber Selçuk’ta bu yıl festivalde müzik ve eğlence olmayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?