ANA SAYFA > İZMİR > Buca’ya iki yeni park geliyor

Buca’ya iki yeni park geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’ya iki yeni park geliyor

Çalışmalarında yıllardır hizmet yüzü görmemiş mahallelere ağırlık veren Buca Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi çocuklarının yüzünü iki parkla güldürmeye hazırlanıyor. Toplam 2 bin 610 metrekare alana projelendirilen parkların isimleri “Barış” ve “Demokrasi” oldu. Açılışı 7 Eylül’de yapılacak her iki park şimdiden çocukların akınına uğruyor.

Buca’nın hizmette geri planda kalmış mahallelerine öncelik veren Buca Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerinin, özellikle de geleceğimiz olan çocukların taleplerini dinleyip, istekleri doğrultusunda bölgeye iki yeni park kazandırdı.

Mahallenin 694 ve 694/7 sokaklarında iki yeni park yapımını gerçekleştiren Buca Belediyesi ekipleri park isimlerini de Mustafa Kemal Mahallesi’ne yakışır şekilde “Barış” ve “Demokrasi” olarak belirledi. Toplam 2 bin 610 metrekare alanda kurulan parklar çocuk oyun ve spor alanları, yürüyüş alanları ve çevre düzenlemeleri ile mahallenin çehresini değiştirdi.

7 Eylül tarihinde törenle açılışı yapılacak olan parkların rengarenk düzenlemesine ve cezbedici oyuncakların heyecanına dayanamayan çocuklar açılış yapılmadan parklara akın etti. Hasret kaldıkları modern oyun alanlarına kavuşan çocuklar barış içinde eğlenip, kardeşçe oynamanın keyfini yaşadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şairler Bayraklı standında okurlarıyla buluştu
Sonraki Haber İzmir Barosu Ata’nın evini ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?