ANA SAYFA > İZMİR > Şairler Bayraklı standında okurlarıyla buluştu

Şairler Bayraklı standında okurlarıyla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şairler Bayraklı standında okurlarıyla buluştu

Bayraklı Belediyesi’nin fuar standının konukları edebiyat dünyasının ünlü şairleri oldu. Yoğun kalabalık arasında kitaplarını imzalayan şairler izdiham yaratırken, yüzlerce vatandaş kitaplarını imzalatmak için adeta birbiriyle yarıştı.

İzmir Enternasyonal Fuarı süresince düzenlediği etkinliklerle binlerce ziyaretçinin beğenisini toplayan Bayraklı Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde ünlü yazarları 3 no’lu holdeki standında ağırladı. Etkinliğe, Sina Akyol, Zeynep Uzunbay, Enver Ercan, Duygu Kankaytsın ve Altay Ömer Erdoğan katıldı. Etkinliğin başlamasıyla kitaplarını imzalatıp, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen okurlar, dakikalarca sırada bekleyerek, okudukları kitapların yazarlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte memnuniyetlerini ifade eden şairler de, ilgiden memnun kaldı.

RENKLİ ETKİNLİKLER SÜRÜYOR

Öte yandan Bayraklı Belediyesi standında anında portre karikatür yapımı, soğuk heykel atölyesi, gitar ve halk oyunları performansları gibi sahne ve el sanatlarının ziyaretçiyle buluştuğu etkinlikler her akşam renkli görüntülere sahne oluyor. Bugüne kadar binlerce vatandaşın beğeniyle izlediği canlı performanslar büyük ilgi görüyor. Etkinlikler çerçevesinde file yapımı, ahşap boyama ve takı yapımı ve tasarım gibi gösteriler de fuar boyunca Bayraklı standında olacak. Çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı stantda, sürpriz etkinlikler de gerçekleştiriyor.

PAZAR GÜNÜ İLBER HOCA GELİYOR

Bayraklı Belediyesi, fuarın kapanışı ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile yapacak. Bayraklı Belediyesi’nin 3 no’lu holdeki standında 4 Eylül Pazar günü saat 20.00’da bir söyleşi gerçekleştirecek Ortaylı, dinleyicilerin merak ettiği sorulara da yanıt verecek.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Doğan: İhale 1 yıl uzadı, maliyeti ikiye katlandı
Sonraki Haber Buca’ya iki yeni park geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?