ANA SAYFA > İZMİR > İlçe teşkilatlarından Hotar'a ziyaret

İlçe teşkilatlarından Hotar'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlçe teşkilatlarından Hotar'a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir İlçe teşkilatlarını Genel Merkez’de ağırlamaya devam ediyor.

AK Parti Genel Merkez makamında İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, Buca İlçe Başkan Yardımcısı Osman Böyük, Buca Spor Yöneticisi İsmet Altun ve Belediye Meclis Üyeleri  ile kadın il yöneticilerini kabul eden Genel Başkan Yardımcısı Hotar Kongre süreci ve Yaklaşan seçimler ile Siyasi çalışmalarında hız kazandığına vurgu yaptı.Hotar “ İzmir programlarım kapsamında İlçe teşkilatlarımızı ve Belediyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğim. Özellikle ilk kongremizden sonra çalışmalarımız çok daha hız kazanacaktır.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler, ve İlçelerde düzenlediğimiz programlar ile il ve İlçe yöneticilerimizle sinerji ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Önümüzde önemli süreçler var. Önceliğimiz Seçimler. Partimize yakışır olan oy oranlarını yakalamak ve Bölgelerimize hizmeti götürebilmek için bu uyumu ve ortak çalışmaları yürütmemiz bu dönemdeki en önemli hedefimiz. Bugün Genel merkezde misafirimiz olan, görevi tekrar devralan Buca İlçe Başkanımız Neşat Arslan ve Yönetimine tekrar hayırlı olsun diyor, İlçemize yönelik her türlü talep ve sorunların çözümünde Ankara desteğinin her daim yanlarında olacağını bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelsiz Foça için büyük bir adım...
Sonraki Haber İzmir Devlet Tiyatrosu Şubat ayında "Kadınlar" için oynuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?