ANA SAYFA > İZMİR > Engelsiz Foça için büyük bir adım...

Engelsiz Foça için büyük bir adım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engelsiz Foça için büyük bir adım...

Foça Belediye Başkanlığı engelliler için daha yaşanabilir bir Foça koşulları yaratmaya çalışıyor. Yolların ve kaldırımların bir kısmını engelli vatandaşlarımızın daha rahat kullanabilmeleri için çalışmalarını hızlandıran Foça Belediyesi, yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. Foça genelinde kaldırımları ve yolları engelli vatandaşların kullanımına daha uygun hale getirildi.

Foça Belediyesi tarafından aralıksız sürdürülen şehir içi yol yenileme çalışmaları vatandaşların da takdirini topladı. Özellikle engelli vatandaşların ilettikleri mesajlarda kaldırım işgallerinin temizlenmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, şimdiye kadar yürütülen bütün projelerde engelli vatandaşların da göz önünde bulundurulduğuna dikkat çekerek, “Yolların ve kaldırımların yeniden düzenlenerek engelli vatandaşlarımızın daha rahat kullanabilmelerine uygun hale getirdik. Yaptığımız çalışmalar, görülüyor ki Foçalılar tarafından da takdirle karşılanıyor. Daha yaşanır bir Foça için elbirliği ile durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Çıray, KPSS raporunu sordu
Sonraki Haber İlçe teşkilatlarından Hotar'a ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?