ANA SAYFA > İZMİR > İEF'den "Yaratıcı Düşünce ve Fikir Yarışması "

İEF'den "Yaratıcı Düşünce ve Fikir Yarışması "

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İEF'den

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri TİC. A.Ş (İZFAŞ) tarafından "İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) Yaratıcı Düşünce ve Fikir Yarışması" düzenlenecek.

Yarışmaya; 9 Ocak 2015 tarihine kadar Ege Üniversitesi ve diğer üniversitelerin yaratıcı lisans ve ya lisansüstü öğrencileri başvurabiliyor.

İzmir ve Türkiye'nin simgesi haline gelmiş, Türkiye'nin ilk ve tek ticaret fuarı olan İEF bu yarışma ile değişen ekonomik ve sosyal trendlere uygun yeni fikir ve projeleri desteklemeyi amaçlıyor. Katılımcıların projelerinde özgünlük şartı aranıyor. Sunulan projelerin uygulanabilirlik maliyeti 100 bin Türk Lirası'nı geçmemesi gerekiyor.
Yarışmacılar bireysel ve ya en fazla üç kişiden oluşan ekipler halinde yarışmaya katılabiliyor. Birincilik ödülü kazanan proje sahibi ve ya sahiplerine, projenin uygulanması ve yürütümü esnasında İZFAŞ A.Ş. bünyesinde İzmir Enternasyonal Fuarında birebir çalışma imkânı verilecek. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgilere www.izfas.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CKD Karşıyaka'nın imza masasına HEPAR desteği
Sonraki Haber Karşıyaka bilet telaşına düştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?