ANA SAYFA > GÜNDEM > CKD Karşıyaka'nın imza masasına HEPAR desteği

CKD Karşıyaka'nın imza masasına HEPAR desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CKD Karşıyaka'nın imza masasına HEPAR desteği

Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şubesi'nin çarşı girişinde sürdürdüğü 6551 sayılı yasanın Anayasa Mahkemesine götürülmesi için 110 milletvekilini Göreve davet ediyoruz imza kampanyasına HEPAR'dan destek geldi.

CKD Karşıyaka Şubesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"HEPAR Karşıyaka ilçe Başkanı Sn.Hamza Kozdere ve Yönetim kurulu üyeleri imza masamızı ziyaret ederek 'Yapmış olduğunuz bu vatan mücadelesinde HEPAR olarak tüm samimiyetimizle destek veriyoruz' dediler.
Bu vatan kolay kazanılmadı öyle kolay kolay kaybedilmez Türk milleti asla buna müsaade etmez' diyen Sayın Hamza Kozdere ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra imzaları ile destek oldu.
Hepar Karşıyaka ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin imza masamızı ziyaretleri yurttaşların da yoğun ilgisine neden oldu..."
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gezi'de ölenler Gündoğdu Meydanı'nda anıldı
Sonraki Haber İEF'den "Yaratıcı Düşünce ve Fikir Yarışması "

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?