ANA SAYFA > İZMİR > Havajet'liler kahvaltıda buluştu...

Havajet'liler kahvaltıda buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Havajet'liler kahvaltıda buluştu...

İzmir Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci, veli ve öğretmenleri kahvaltıda buluştu.

Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Kaklıç Lets Maryy Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı buluşmada veliler, öğretmenler ve yöneticiler birbirleri ile sohbet ederken, öğrencilerde salonun bahçesinde gönüllerince oynadılar.

Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Aile Birliği Başkanı Meltem Ertürk bu tür toplantıları tekrarlayacaklarını belirterek şöyle konuştu.” Öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi bir araya getirme fikrimize herkes sıcak baktı. Çok güzel bir ortam oluştu. Bu toplantıları mümkün olduğunca tekrarlamayı düşünüyoruz.”

Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ise “Eğitim, öğretimin temel gereksinimlerinden biri olan okul- aile ilişkisini çok önemsiyoruz. Bu buluşmalar ile hem velilerimizin birbirleri ile hem de okul çevresi ile kaynaşmalarını sağlıyoruz. Bugün burada gördüğüm manzara bana fevkalade gelecek için umut verdi. Öğrencilerimizin başarısı için tüm imkânları seferber etmeye hazırız. Yeter ki öğrencilerimiz gelecek kaygısı taşımasınlar” dedi.

Uçak Bakım Teknisyenliği, Kabin Hizmetleri, Havayolu Lojistiği bölümünde okuyan öğrencileri bir araya getiren kahvaltıda bir de sürpriz yaşandı. Anne Ebru ve Baba Ersin’in de hazır bulunduğu toplantıda, öğrencilerden Berkay Ataç’ın doğum günü pastası kesilerek doğum günü kutlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu
Sonraki Haber Karşıyaka Oda Orkestrası yeteneklerini seçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?