ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu

İzmir Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde Yoğun Bakım ve kliniklerde tedavi gören hastalara verilen hizmet kalitesini arttırmaya yönelik düzenlenen hasta ve yaşlı bakım kursunun ikincisi başladı.

Hastane Sağlık Otelciliği Müdürü Mihrican Atıcı; 2013 Kasım ayında başlayıp 2014 Mayıs ayında biten 540 saatlik birinci tur Hasta ve Yaşlı Bakım Kursunu tamamlayan 21 temizlik personelinin sertifikalarını alarak palyatif bakım ve yoğun bakım servislerinde görevlendirildiklerini ifade etti. Verilen eğitimle bu kliniklerde tedavi gören hastaların ve çalışan sağlık personelinin memnuniyetinin arttığını dile getiren Atıcı,  hizmet kalitesini daha yukarılara taşımak amacıyla 10 KASIM 2014 tarihinde Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle haftada üç gün 31 temizlik personeli ikinci kez düzenlenen Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu’na başladı, eğitimlerimiz devam edecek dedi.

Karşıyaka Devlet Hastane Yöneticisi Uz.Dr.Abdullah Öztürk hastanenin konum olarak yaşlı nüfusun fazla olduğu bir bölgede olduğunu, müracaat eden hastalara eğitimli personeller ile daha  bilinçli, temizlik ve bakım hizmeti verebileceklerini ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kent Konseyi'nin konuğu şair Tuğrul Keskin
Sonraki Haber Havajet'liler kahvaltıda buluştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?