ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kent Konseyi'nin konuğu şair Tuğrul Keskin

Karşıyaka Kent Konseyi'nin konuğu şair Tuğrul Keskin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kent Konseyi'nin konuğu şair Tuğrul Keskin

Karşıyaka Kent Konseyi'nin düzenlediği ''Salı Toplantıları''nın bu haftaki konuğu şair Tuğrul Keskin

Karşıyaka Kent Konseyi'nin düzenlediği Salı Toplantıları'nda bu hafta ''1921'den günümüze uzanan bir kardeşlik hikayesi'' konusuyla şair Tuğrul Keskin konuk olacak. Türk-Yunan dpstluğuna farklı bir pencereden bakılacak olan etkinlik Çarşı Kültür Merkezi'nde saat 18:00'de başlayacak.

Tuğrul Keskin kimdir?

Tuğrul Keskin, 15 Mayıs 1961 tarihinde Iğdır´da doğdu. İzmir Atatürk Ticaret Lisesi´ni bitirdi. Bir süre Muğla İşletme Yüksek Okulu´nda öğrenim gördü. Çeşitli işlerde çalıştı. Şiirleri 1980´den başlayarak Bir Yeni Biçem, Broy, Dize, Dönemeç, E, Edebiyat ve Eleştiri, Kum, Ortaklaşa, Ötekisiz, Papirüs, Pencere, Temmuz, Türkiye Yazıları, Ünlem, Ütopiya, Yaba, Yarın, Yeni Biçem, Yeni Olgu gibi dergilerde yayımlandı. 1980´li yıllarda başlayan şiir serüveninde göçlendirilmiş ve kurulu düzene başkaldıranların amansız yazgısını, kendi yaşantı örüntüleriyle içi içe örerek, duru bir dille, birey-toplum izdüşüm dengesini gözeterek, imgeyi maske düşürücü bir tarzda kullanan çıplak şiirler yazıyor. Şairin ayrıca dokuz eseri bulunmakta bunlar; Bir Suyun Kıyısında(1986), Kırılan Kar Sesi(1988), Babek(1990), Tacir Ve Cinayet(1994), İpekler Çoğaltmaya(1999), Solgun(2004), Zifir(2004), Eski’ten(2005), Babek Bir İsyan (2005)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tecrübeli isim Erhan Kocamış Bostanlıspor'da...
Sonraki Haber Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?