ANA SAYFA > İZMİR > Geleceğin liderleri Kocaoğlu ile buluştu

Geleceğin liderleri Kocaoğlu ile buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geleceğin liderleri Kocaoğlu ile buluştu

Üniversiteli gençlere yöneticilik vasıflarını keşfetme olanağı sağlayarak geleceğin liderlerini yetiştiren AISEC, 11 ülkeden getirdiği gençlerle Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

AISEC,AISEC (Uluslararası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrenciler Birliği) İzmir Şubesi’nin “Genç Liderler Projesi” kapsamında 11 ülkeden İzmir’e gelen üniversite öğrencileri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.  İzmir’i çok beğendiklerini ve insanlarını cana yakın bulduklarını söyleyen gençler, kente tekrar gelmek istediklerini özellikle vurguladı.

Üniversiteli gençlere yurt dışında staj yapma olanağı ile yöneticilik ve liderlik vasıflarını keşfetme fırsatı tanıyan, geleceğin liderlerini yetiştirmeyi planlayan uluslararası platformun üyelerini büyük bir sevecenlikle karşılayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, konuk öğrencilere İzmir’i anlattı ve onlardan gelen sorulara yanıt verdi.

Öğrencilerin,  “gençlerden beklentiniz nedir?” sorusuna yanıt veren Başkan Kocaoğlu, “Ülkemizi, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz bizim için çok önemli. Kentimizde yaşayan gençlerimizden en büyük beklentimiz gönüllü projelerde yer almaları ve İzmir’de kentlilik bilincinin oluşmasına katkı koymaları. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz ‘Abla-Ağabey-Kardeş Projesi’nde yer almalarını özellikle istiyorum” diye konuştu.

11 farklı ülkeden 19 öğrencinin 6 haftalık program çerçevesinde İzmir’de bulunduğunu dile getiren AIESEC İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Nur Demir, “Konuk arkadaşlarımız anaokulu öğrencilerine İngilizce eğitim veriyor ve kendi ülkelerinin kültürünü tanıtıyor. Amacımız sosyal projelerle İzmir’i ve Ege Bölgesi’ni tanıtmak ve kurumsal firmalara insan kaynağı sağlamak. Tamamen gönüllü çalışan bir öğrenci topluluğuyuz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği bu anlamda bizim için çok önemli” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni şube müdürleri Kaymakam Yücel’i ziyaret etti
Sonraki Haber İzmir Bilimpark'ın temeli atıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?