ANA SAYFA > EĞİTİM > Yeni şube müdürleri Kaymakam Yücel’i ziyaret etti

Yeni şube müdürleri Kaymakam Yücel’i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni şube müdürleri Kaymakam Yücel’i ziyaret etti

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim şube müdürlüklerine atanan yeni şube müdürleri göreve başladı.

Göreve başlayan yeni şube müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile birlikte Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında, görev yeri değişmeyen şube müdürü Ethem Dağlı da katıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, yeni göreve başlayan şube müdürlerine başarı dileklerinde bulunurken şunları söyledi. “Biz millettin hizmetkârıyız. Karşıyaka’ya hizmet etmenin mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Her alanda eğitimi önemsiyorum. Eğitim, insanların mutlu yaşamalarının temel unsurudur. Hep birlikte bunun için çalışmalıyız.”

Kaymakam Yücel, yeni şube müdürlerine cep telefonu numarasını vererek, 24 saat telefonunun açık olduğunu belirtti.

Karşıyaka İlçe milli Eğitim şube müdürlüklerine atanan yeni şube müdürleri ve eski görev yerleri; Bahattin Gengörü (Bingöl), İlhami Dağlargüler, Mehtap Gemici (Menemen), Hüseyin Furtuna ( Alaşehir)

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de 30 ilçeden 28'inin milli eğitim müdürü değişirken, Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü ile Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu görevlerinde kalmıştı.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Direniş Belgeseli Karşıyaka'da
Sonraki Haber Geleceğin liderleri Kocaoğlu ile buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?