ANA SAYFA > İZMİR > Foça'nın 93.Kurtuluş Yıldönümü

Foça'nın 93.Kurtuluş Yıldönümü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça'nın 93.Kurtuluş Yıldönümü

Foça’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü Yıldönümü dolayısıyla, Cumhuriyet Meydanı’nda tören yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Foça Belediye Başkanlığı çelengi sunuldu. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunu müteakiben, Şanlı Bayrağımız İstiklal Marşımız eşliğinde göndere çekildi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki çelenk sunma töreninin ardından Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Belediye Meclis Üyeleri, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin’e şükran ziyaretinde bulundu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 11 Eylül Foça’nın kurtuluş günü mesajında; “Kurtuluş Savaşımız, bizi yalnızca esaretten kurtarmakla kalmamıştır. Özgürlüğümüzün yanı sıra; çağdaş ve uygar bir dünyanın kapılarını da açmıştır. Cumhuriyet ise, aydınlanmanın, değişimin, devrimin adıdır, ülkemiz için. Foça’mız ve elbette İzmir’imiz, bu doğrultudan hiç sapmadan yoluna devam etmiştir. Foça’mızın kurtuluşunun 93. Yıldönümünde, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’nın bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla ve minnetle anıyor, aziz anıları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sındır: En büyük müjde; terör ve şehit haberlerinin son bulmasıdır
Sonraki Haber Göbek deliğinden çifte ameliyat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?