ANA SAYFA > İZMİR > DSP Genel Başkanı Aksakal ile Pülten STK yöneticileriyle buluştu

DSP Genel Başkanı Aksakal ile Pülten STK yöneticileriyle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DSP Genel Başkanı Aksakal ile Pülten STK yöneticileriyle buluştu

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Cem Pülten, İZKEF İzmir Kent Fedarasyonu ve İzdekon Başkanı Turgay Yokuş ve yönetimiyle bir araya geldi.

DSP Genel Başkanı Aksakal "Özellikle projeleri ile devlet nezdinde tekliflerinizde mecliste Dsp Genel Başkanı olarak yanınızdayım" dedi. 

DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Cem Pülten ise "30 ilçemizin hepsinde adayımız var. 15 Kadın aday 15 erkek adayla demokrasi kulvarında eşitlikle seçmenimize hizmete adayız. Demokratik Sol Parti yerel yonetim konusunda 1999'da 30 ilçenin 29'unda ve büyükşehirde yönetim tecrübesini gostermistir. Aynı zamanda 1985'te kurulan partimiz 3 kez devlet yönetti. Bunu sandığa giderken seçmenimizin elini yureğine koyarak mecburlar diyenler odun koysak seçilir, ceketimizi assak seçilir diyenlere vermesinler. Bunu gurur meselesi yapsınlar" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu, Mehmet Kasapoğlu ile çarşıyı dolaştı...
Sonraki Haber Karşıyaka, Cenk Ahmet ve Mehmet'i riske etmeyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?