ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Cenk Ahmet ve Mehmet'i riske etmeyecek

Karşıyaka, Cenk Ahmet ve Mehmet'i riske etmeyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Cenk Ahmet ve Mehmet'i riske etmeyecek

Karşıyaka'da tedavileri devam eden iki deneyimli oyuncu Cenk Ahmet ve Mehmet, gelecek hafta oynanacak maçta riske edilmeyecek.

Karşıyaka’nın hücum hattında görev yapan deneyimli oyuncuları Cenk Ahmet Alkılıç ve devre arasında takıma dahil edilen Mehmet Alaeddinoğlu sakatlıklarından dolayı Elazığ deplasmanında forma giymemişti. Tedavileri devam eden iki önemli oyuncu henüz takımla çalışmalara başladı. Lig bu haftayı maç yapmadan geçirecek olan yeşil-kırmızılı ekipte teknik heyet, iki oyuncu ile yaptığı toplantı sonrası bir sonraki hafta oynanacak olan Anadolu Üniversitesi maçında da bu futbolcuları riske etmeme kararı aldı.

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Cenk Ahmet ve Mehmet Alaeddinoğlu’nun takım için önemli isimler olduğunu ve onların Play-Off maçlarında yüzde yüz hazır olarak sahada olmalarını istediğini belirtti. Gelecek hafta oynanacak Anadolu Üniversitesi maçında onlara görev vermeyeceklerini belirten yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Erkan Sözeri, “Cenk Ahmet ve Mehmet’in tedavileri sürüyor. Kadrodaki tüm oyuncularımız gibi Cenk Ahmet ve Mehmet Alaeddinoğlu’da bizim çok önemli. Ekip olarak Play-Off’ta hem mental hem de fizik olarak eksiksiz mücadele etmek istiyoruz” dedi.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DSP Genel Başkanı Aksakal ile Pülten STK yöneticileriyle buluştu
Sonraki Haber Soyer ve Tugay Örnekköy 5.etabının temelini beraber attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?