ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu, Mehmet Kasapoğlu ile çarşıyı dolaştı...

Çiftçioğlu, Mehmet Kasapoğlu ile çarşıyı dolaştı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu, Mehmet Kasapoğlu ile çarşıyı dolaştı...

İzmir Milletvekili, bir önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İsmail Çiftçioğlu ile birlikte Karşıyaka Çarşı’yı gezdi… İkiliye Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse de eşlik etti.

Karşıyaka’nın sembol isimlerinden, Karşıyaka’nın amigosu merhum “Bir Baba Hindi Mustafa”nın çarşı girişindeki heykelinin yanında poz veren Kasapoğlu ve İsmail Çiftçioğlu “Mustafa ağabeyimizin ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin. O da stadın yapılmasını çok istiyordu. Biz bu stadı yapacağız” dedi.   
Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu’nun harika bir iletişimi olduğunu ifade eden Kasapoğlu, “Biz Ak Parti olarak İsmail Çiftçioğlu ile Karşıyaka’da mutlu insanların yüzünü güldüreceğiz” dedi. 
İsmail Çiftçioğlu, Mehmet Kasapoğlu’na destekleri için teşekkür ederken, “Sayın vekilimiz, bir önceki spor bakanımız Mehmet Kasapoğlu ile birlikte Karşıyaka Çarşı’mızda vatandaşlarımızla buluştuk. Karşıyaka’mızın mutlu insanlarıyla başaracağız” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: İzmir’in en güzel rekreasyon alanlarından biri olacak
Sonraki Haber DSP Genel Başkanı Aksakal ile Pülten STK yöneticileriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?