ANA SAYFA > İZMİR > Delican'dan teşkilata mesaj var...

Delican'dan teşkilata mesaj var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delican'dan teşkilata mesaj var...

Kongre hazırlıklarına hız kesmeden devam AK Parti İzmir İl Teşkilatı sabah düzenlenen kahvaltıda ilçe başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı 5. İzmir İl kongresi hazırlıklarında sona geliniyor. 31 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek kongre öncesi ilçe başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda buluşan Delican, teşkilata ‘Kongrenin kusursuz geçmesini istiyorum’ mesajını verdi.

Kongre hazırlıklarını teşkilatla birlikte gözden geçirdiklerini belirten Delican, “Toplantıya ilçe başkanlarını, ilçe teşkilat başkanlarını ve il yönetim kurulu üyelerimizi çağırdık. Kongremizin gerçekleşeceği Halkapınar Kapalı Spor Salonu’na gelecek otobüslerin koordinasyonu ve aktarım yerleri ile ilgili noktaları tekrar tekrar gözden geçireceğiz. İlçeleri bu konuda motive etmek istiyoruz” dedi.

Teşkilatın il yönetimdeki isimlerin partiye katkı sunabilecek isimler olmasını istediğine dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Teşkilatlar il yönetiminde ilçelerinde bulunan, rahat iletişim kuracakları arkadaşları istiyorlar. Merkez ilçelerdeki arkadaşlarımız ulaşım rahatlığı nedeniyle il binamızda daha kolay organize olabiliyorlar. Hem de daha geniş kalabalıklara ulaşabiliyorlar. O yüzden merkez ağırlıklı olmak üzere merkezden çepere doğru bir temsil yapacağız. Bizim için ilçe başkanlarımızın görüşleri çok önemli. Yönetimdeki arkadaşlarımızın kendi fikirleri de çok önemli. Tüm bunları değerlendirip son rötuşları yapıp İl Yönetim Kurulu listemizi oluşturacağız” diye konuştu.

Toplantının ardından tüm ilçe başkanları ile tek tek görüşen Delican şunları söyledi: “İlçe Başkanlarımızdan il yönetimine katkı sunacak arkadaşları tek tek bildirmelerini isteyeceğiz. Yönetim ile de görüşüp devam edecek ya da etmeyecek arkadaşların tespitini de yaptık. Çok geniş kapsamlı ve verimli bir toplantı oldu. İzmir İl Başkanlığı olarak partimizin karar alma mekanizmaları ile bir araya geldik. Bu süreci en iyi şekilde kurgulayacak arkadaşları tespit edeceğimize eminim.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Emre Dağdelen:''Doğru basketbolu oynamak istiyoruz''
Sonraki Haber Karşıyaka'da iki gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?