ANA SAYFA > İZMİR > Delican’dan ‘Sarı’ ziyaret

Delican’dan ‘Sarı’ ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Delican’dan ‘Sarı’ ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Bornova’da taksici esnafını ziyaret etti.

Genel Seçim hazırlıklarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican sabahın erken saatlerinde taksici esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kentin sorunlarını ve İzmir’in nabzını taksicilerden dinleyen Delican, AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak İzmir’in sorunlarını her zaman ilk ağızdan dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

Seçim sürecinde Genel Merkeze iletilmek üzere sivil toplum kuruluşları ve esnafla daha sık bir araya geleceklerini vurgulayan Başkan Delican, ilk ziyaretlerini vatandaşla sürekli iletişim halinde olan taksici esnafına gerçekleştirdiklerini belirterek, “Taksici esnafının sorunları ve kentimizdeki genel sorunlar, yapılabilecekler ile ilgili istişarede bulunduk. Taksici esnafımız vatandaşımızın en çok güvendiği esnaf kitlesidir. Vatandaş çocuğunu, hastasını gece gündüz taksici kardeşlerimize emanet ediyor. Bizlerde onları dinlemekten büyük mutluluk duyduk. Kendilerinin istek ve taleplerini Ankara’ya ileterek çözümü konusunda takipçi olacağız. Diğer esnaf grupları ve sivil toplum kuruluşları ile de sürekli bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Hizmet sokakta yapılır

Delican, bundan böyle AK Parti İzmir İl Başkanı olarak 1 Kasım Genel Seçim sürecinde sokakta daha çok olacağını belirterek, “Siyasetin sokakta olan bölümünde daha çok olacağım. İl başkanlığını sokakta yapacağım. Her gün bir kahvede oturup bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunları dinleyeceğim. İstek, talep ve sorunları yerinde öğrenip, yerinde çözümü için çabalayacağım. Hizmet sokakta yapılır. Vatandaşla birebir olursanız sorunları yakından takip eder ve çözüme ulaştırabilirsiniz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Gırgır balıkçılarının ağları belgelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?