ANA SAYFA > İZMİR > Buca’nın sokakları çiçek açtı

Buca’nın sokakları çiçek açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’nın sokakları çiçek açtı

Kenti güzelleştirmek ve estetik bir yapı oluşturmak için çalışan Buca Belediyesi, binlerce çiçek fidesiyle sokakları, parkları şenlendirdi. Ekipler tarafından dikilen çeşit çeşit mevsimlik çiçekler, bakımı yapılan alanları renklendirdi.

Kentin estetik ve bakımlı olmasını sağlamak için parklarda ve sokaklarda bakım çalışmalarını hız katan Buca Belediyesi, temizlenen alanları çiçeklerle renklendirdi.

Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen 300 kasa çiçek fidesinin dikimi gerçekleştirildi. 

Görüntüsü ve kokusuyla hoş bir görüntü bırakan mevsimlik çiçekler, ekiplerce bakımı yapılan parklar başta olmak üzere, yol kenarlarına, refüjlere ekildi.  Sokaklarda bıraktığı görüntüyle kent estetiğine katkı sağlayan çalışma hemşehrilerden tam not aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Keseli: Bayraklar neden asılmadı?
Sonraki Haber Konak'ta okullara LGS dezenfeksiyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?