ANA SAYFA > İZMİR > Boşnak gençlerinden muhteşem gece

Boşnak gençlerinden muhteşem gece

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Boşnak gençlerinden muhteşem gece

İzmir Bosna Sancak Derneği Gençlik kolları yıl sonu eğlencesinin yedincisini Çamdibi pazar yeri'nde olan düğün salonunda gerçekleştirdikleri.

Geceye İstanbul'dan Grup Liljan ve O Ses Türkiye'de bir üst tura çıkan Serhat Şentür sahne aldı, geceye Dernek eski başkanlarından İbrahim Gül, Av.Şenay Biçer, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda boşnak katıldı.

Gecenin sunuculuğunu gençlik kollarından Sena Gül yaparken, Gençlik kolları adına konuşan Sadık Yıldız "Yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza bizlere duydukları güvenden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Büyüklerimizden sevgi, saygı ve yardımlaşmayı öğrendik, büyüklerimiz bizlere her konuda destek ve yardımcı oldular ve oluyorlar teşekkür ediyoruz. İçimizden çıkan arkadaşımız Serhat Şentürk'e destek vermek için düzenlediğimiz bu gecede fazla söze gerek yok sizlerin desteği ile ve alkışlarınızla sahneye arkadaşımız Serhat Şentürk'ü çağırıyorum dedi.

Serhat Şentür Şarkılarını söylemeden önce şunları söyledi: Omuzlarımda ki yükün farkındayım, aslında bu yük beni korkutmuyor daha da istekli yapıyorum, neden mi? çünkü sizlerin büyük desteğini arkamda hissediyorum.

İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül ise "Bu gençlerimizle yönetim olarak gurur duyuyoruz, bu geçe için bizlere geldiklerinde çok mutlu olduk ve elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Bizlerden sonra derneğimizi bu gençlerimiz yönetecek, gençlerimize güveniyoruz ve bizlerden daha başarılı olacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.
 
Boşnak gençleri İzmir'de eğlenceli muhteşem bir geceye damga vurdu. Gecede sahne alan Grup Liljan ve serhat Şentürk'ün söylediği boşnakça şarkılarla çoşan İzmir'li boşnaklar bol bol halay çekerek gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Sena Gül; konuşmaları burada bırakıyoruz şimdi eğlence zamanı ve çalısın Akordiyon başlasın müzik ve karşınızda Serhat Şentürk dedi, ve eğlence başladı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Yardımcı hakemin hatası maçı kaybettirdi
Sonraki Haber Karşıyaka Koleji'nde ''Karşıyaka Sevgisi'' sunumu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?