ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Yardımcı hakemin hatası maçı kaybettirdi

Tolungüç: Yardımcı hakemin hatası maçı kaybettirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Yardımcı hakemin hatası maçı kaybettirdi

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta Menemen Belediyespor'a 2-1 olan mağlup olan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, yardımcı hakemin hatasının maçı kaybettirdiğini söyledi.

Yardımcı hakemin hatasının kendilerine maçı kaybettirdiğini söyleyen teknik direktör Soner Tolungüç, "Oyuncularım bayrağı görünce durdu. Yoksa hedeflediğimiz 30-32 puan bandına ulaşacaktık. Puan kaybettiğimiz maçlarda özellikle son dakikalarda goller yedik. Ancak yine de bulunduğumuz yer sezon başındaki tabloya göre çok iyi. Genç oyuncularımızın performansı bizi bu noktaya taşıdı" dedi.

90.dakikada skor 1-1 berabereyken rakibin atağında yardımcı hakem, Cenk'ten dönen topa ofsayt bayrağını kaldırdı. Karşıyakalıların bayrağı görüp durakladığı anlarda Menemen Belediyespor galibiyet golünü atmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zühtü Işıl mezarı başında anıldı
Sonraki Haber Boşnak gençlerinden muhteşem gece

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?