ANA SAYFA > İZMİR > 4 yaşındaki çocuk alevlerin kurbanı oldu...

4 yaşındaki çocuk alevlerin kurbanı oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
4 yaşındaki çocuk alevlerin kurbanı oldu...

Bornova'daki müstakil bir evde çıkan yangında 4 yaşındaki Hiranur Elif Kaltalmış hayatını kaybetti.

Üzücü olay, saat 01.00 sularında Çamdibi Mahallesi 5648 Sokak'taki müstakil bir evde meydana geldi. Engelli Barış Kaltalmış, nikahsız eşi Sultan Elbir ve çocuklarının oturduğu müstakil evde sobanın parlamasıyla yangın çıktı. Yangın, Barış Kaltalmış ve çocukları 6 yaşındaki Medine ve 3 yaşındaki Poyraz Kaltalmış'ın evde olmadığı sırada başladı. 3 yaşındaki Ulaş Kaltalmış ve 4 yaşındaki Hiranur Elif Kaltalmış'ın uyuduğu sırada başlayan yangını fark eden anne Sultan Elbir, oğlu Ulaş'ı alıp evden çıktı. Kızı Hiranur'u kurtarmak için içeriye gireceği sırada alevlerin büyümesi üzerine Elbir komşuları tarafından durduruldu.

Çevredekiler durumu İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra 4 yaşındaki Hiranur Elif Kaltalmış'ın cesedine ulaştı. Savcının incelemelerinin ardından Hiranur'un cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'den Midilli'ye vapur seferleri 2017'de başlıyor
Sonraki Haber Atık İlaçta 'dev afiş' uygulaması yayılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?