ANA SAYFA > SPOR > Zübeyde Hanım'ın kızları, yeni sezona hazırlanıyor

Zübeyde Hanım'ın kızları, yeni sezona hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım'ın kızları, yeni sezona hazırlanıyor

Önümüzdeki sezon Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Karşıyaka Voleybol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yeni sezon öncesinde tamamı altyapıdan yetişen genç, dinamik ve iddialı bir kadro oluşturan Karşıyaka Voleybol A Takımı, sezon hazırlıklarını Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda sürdürüyor. Başantrenör Tamer Yaşar Çamlıbel ve kulübün diğer antrenörleri gözetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, Kaf Kaf'ın genç kızları hırslı bir şekilde takımda yerlerini alabilmek adına ter döküyor.

Takımdaki oyuncuların hepsinden çok memnun olduğunu belirten Tamer Yaşar Çamlıbel, "Elimizdeki oyuncuların en tecrübelisi 1996 doğumlu. Gerçekten çok genç ve istekliler. Ayrıca çok uyumlular. Antrenmanlarımızda hiçbir olumsuzluk yaşanmıyor. Ben hepsinden çok memnun ve umutluyum" sözleriyle oyuncularına övgüler yağdırdı.

Transfer olasılıklarına da kapıyı kapatmayan tecrübeli antrenör, "Çalışmalarımız sırasında eksiklerimizi daha yakından görme şansı da buluyoruz. Çok ihtiyaç duymamız halinde bir iki transfer ile kızlarımızı destekleyebiliriz" dedi.

Müsabakaların Ekim ayında başlayacağı Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Karşıyaka'nın, Kurban Bayramı'nın ardından özel bir turnuva ile hazırlık maçlarına çıkması ve transfer harekatının da burada verilecek sınavlara göre şekillenmesi bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 15 körüklü otobüs hizmete girdi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?