ANA SAYFA > İZMİR > 15 körüklü otobüs hizmete girdi

15 körüklü otobüs hizmete girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
15 körüklü otobüs hizmete girdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı körüklü otobüslerin 15 adetlik ilk partisi hizmete başladı. ESHOT, birer ay arayla 85 körüklü daha getirecek.

İzmir’deki kent içi toplu ulaşımın en önemli aktörlerinden ESHOT, filosuna katılacak yeni otobüslerin 15 adetlik ilk partisini kente getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imzaladığı 100 körüklü otobüs sözleşmesi uyarınca, kalan araçlardan 15’inin Eylül ayında okullar açılmadan hizmete gireceği, diğer 70 otobüsten 30’unun Ekim, 40’ının ise Kasım ayında teslim alınacağı bildirildi.

Modern, konforlu ve güvenli
Özellikle raylı sistem konusunda kent içi ulaşıma soluk aldıracak önemli projelere imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da otobüs filosunu güçlendirme ve gençleştirme çalışmalarını sürdürüyor. ESHOT Genel Müdürlüğü'nün kente getirdiği yeni körüklü otobüsler, bu anlamda güzel bir örnek.. İzmir için özel olarak üretilen otobüsler, alçak tabanı, engelli binişine uygun rampası, yana yatma kabiliyeti, Euro 6 motoru, kliması ve çevreci motoruyla kentlilerin alıştığı tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Otobüslerde bulunan motor yangın ikaz ve söndürme sistemi, olası motor yangınlarına otomatik olarak müdahale ediyor. Kapı açıkken otobüsün hareket etmesini engelleyen sistem sayesinde de üzücü olayların önüne geçiliyor. Konforlu bir yolculuk için gereken tüm unsurları bünyesinde barındıran İzmir’in yeni otobüsleri, sahip olduğu geri vites kamerasıyla sürüş güvenliği açısından gelişmiş imkanlar sunarken, yolcu bilgilendirmesi yapılabilmesi için 2 adet LCD monitör ve yolcu sayma sistemini de bulunduruyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ev hanımlığından iş kadınlığına
Sonraki Haber Zübeyde Hanım'ın kızları, yeni sezona hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?